TIrsdag

Så blev det tirsdag, og vi har nu stået på ski hele 3 dage! Wow hvor går tiden dog hurtigt.

Nu har vi både spist chili sin carne, fået kylling og grøntsagslasagne hos restaurant Snefnuggen. Og nøj hvor det smagte godt. Men vi har ikke kun spist, vi har også spillet UNO, lavet Disney musikquiz og været i Sauna. Og de er altså skøre de voksne. For de vil have os til at rulle os i sneen og så løbe ind i saunaen igen. Men sjovt, det er det! Og så var det lidt snyd, at de voksne så Nordlys da vi sov – men I skal alligevel ikke snydes fra et godt billede.

Nu er der kun to skidage tilbage, før vi forlader Trysil og vender snuden hjem. Men det skal vi ikke tænke på nu. Nu skal vi tænke på at gøre os klar, så vi kan komme ud og stå på ski i solen. Og vi glæder os. For vi skal i dag over på den anden side af bjerget!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s