Onsdag

I dag var dagen, hvor vi havde stået på ski i 4 dage, og hvor vi alle var blevet hammerdygtige. Faktisk så dygtige, at vi alle tog over på den anden side af bjerget, hvor løjperne var lidt længere og lidt sjovere. Så sjovt, at vi her kunne køre i Valleland.

Da vi var færdige med at køre på den anden side af bjerget, var det tid til at tage hjemover. For denne dag skulle vi nemlig spise aftensmad tidligere, så vi kunne komme ud og køre aftenski! Og nøj hvor var det sjovt. Og vi snød de voksne. De troede nemlig, vi ikke havde flere kræfter, men det havde vi næsten allesammen.

Nu glæder vi os igen til at stå på ski torsdag inden vi vender snuden hjemad.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s