Lejrens formål

Snefnuggen er en nyopstartet lejr under Ungdommens Røde Kors. På lejren vil vi tage 18 udsatte børn i alderen 9-13 med til Trysil for at stå på ski og opleve positiv samvær med børn og voksne i det fri. På lejren er vi 3 lejrledere, 15 hjælpere og et køkkenhold på omkring 3 personer.

På Snefnuggen er der både plads til dem, der vil køre vildt på ski og dem der tager det i et mere roligt tempo. Der er plads til dem, der aldrig har prøvet det før og der er plads til dem, der er ferm på ski. Der vil nemlig være voksne til at undervise på alle niveauer. For os handler det ikke om niveau men glæden ved at være på ski. Og glæden ved at være ude i det fri.

Det handler om at give børnene en uge hvor der skabes et fællesskab, et fællesskab med succes og gode oplevelser som fællesnævner. Succesoplevelserne kan både opstå på dagens skitur eller i kampens hede med snelegene. Når dagens skitur er overstået er det nemlig tid til at lege løs i den smukke natur. Og når vi så er blevet trætte af det, skal vi fylde vores maver med massere af kakao, store skumfiduser og lige lidt ekstra flødeskum. For det må vi gerne på vores skitur. For den her skitur er på børnenes præmisser